Για να τελειώνουμε με την προπαγάνδα περί εγκλημάτων του Ελληνικού Στρατού στη Μικρά Ασία που δίνει άλλοθι στον Κεμάλ

Οι Νεότουρκοι σχεδίαζαν την εξαφάνιση όλου του χριστιανικού πληθυσμού από το 1911 στη Θεσσαλονίκη όπου ακούστηκε και το σύνθημα "η Τουρκία στους Τούρκους".

Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού

Η γενοκτονία ξεκίνησε οργανωμένα το 1914 από την Ανατολική Θράκη. Ο ελληνικός στρατός πάτησε στη Σμύρνη το 1919. Έγιναν εγκλήματα από τον ελληνικό στρατό; Φυσικά. Άλλωστε σε όλους τους πολέμους γίνονται εγκλήματα. Αλλά όσοι δίνουν έμφαση σε αυτό όμως ξεχνανε κάτι βασικό. 

Η Οθωμανική Αυτοκρατορία δεν ήταν έθνος αλλά ιμπεριαλιαστική αυτοκρατορία που κρατούσε σκλάβους γηγενείς λαούς. Ο ελληνικός στρατός δεν ήταν στρατός κατοχής αλλά απελεθευρωτικός. Ήταν η τελευταία ελπίδα των γηγενών λαών της Ανατολίας. 

Αναρωτιέμαι αυτοί που δίνουν έμφαση στα εγκλήματα του ελληνικού στρατού αντί για την οργανώμενη εξόντωση εκατομμυρίων γηγενών Ελλήνων, Αρμενίων και Ασσυρίων με εμπνευστή τον άνθρωπο (Κεμάλ) που ο Χιτλερ θεωρούσε το λαμπρό του άστρο, πόσο ανθρωπιστές είναι.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail