«Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της υποτιθέμενης επίθεσης με χημικά όπλα στη Συρία»

FILE PHOTO. Aftermath of an alleged chemical weapons attack in Eastern Ghouta in April 2018. © White Helmets / Reuters
Freepen.gr - Το βίντεο, το οποίο θα χρησιμεύσει ως απόδειξη ότι η κυβέρνηση της Συρίας έχει πραγματοποιήσει επίθεση χημικών όπλων στο Idlib, πρόκειται να παραδοθεί σε παγκόσμια ειδησεογραφικά πρακτορεία μέχρι το τέλος της Τρίτης, σύμφωνα με ισχυρισμούς Ρώσων στρατιωτικών αναφέρει το RT.

Αρκετά τηλεοπτικά κανάλια στη Μέση Ανατολή και ένα αμερικανικό κανάλι ειδήσεων έχουν σταλεί στην Jisr al-Shughur στο Idlib της Συρίας για να αναπαράξουν τα απαιτούμενα βίντεο, ανέφερε δήλωση του Ρωσικού Κέντρου Συριακής Συμφιλίωσης. Πρόσθεσε ότι οι πληροφορίες προέρχονται από τους κατοίκους της Jisr al-Shughur.

"Όλα τα βίντεο της προβοκάτσιας στο Jisr al-Shughur πρέπει να παραδοθούν στις ειδησεογραφικές αίθουσες των τηλεοπτικών καναλιών, τα οποία πρόκειται να μεταδοθούν μετά τη δημοσίευσή τους στα social media", αναφέρει η δήλωση.

Ο ρωσικός στρατός αναφέρει ότι το βίντεο θα περιλαμβάνει σκηνές "διασωστών" των Λευκών Κροκών που αντιμετωπίζουν τα υποτιθέμενα θύματα μιας επίθεσης χημικών όπλων.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail