Αποκλειστικό - Η πρώην εκπρόσωπος τύπου του Ακιντζί έδωσε εξετάσεις για διπλωματικός ακόλουθος της Κυπριακής Δημοκρατίας!

Η Deniz Birinci ως υποψήφια ευρωβουλευτής
Freepen.gr - Αυτό κι αν είναι είδηση! Η πρώην εκπρόσωπος τύπου του ηγέτη των Κατεχομένων, Μουσταφά Ακιντζί, τουρκοκύπρια, Deniz Birinci έδωσε χθες και προχθές 10 και 11 Σεπτεμβριου 2018 εξετάσεις για το διπλωματικό σώμα της Κυπριακής Δημοκρατίας. Οι εξετάσει προκηρύχθηκαν το Φεβρουάριο του 2017 και η νεαρή πολιτικός αποφάσισε πως θα αλλάξει καριέρα. Από εκπρόσωπος του ηγέτη των κατεχομενων και της Άγκυρας θα γίνει διπλωματικός ακόλουθος της Κυπριακής Δημοκρατίας στο κυπριακό Υπουργείο Εξωτερικών.

Οι εξετάσεις έγιναν τις πιο πάνω ημερομηνίες στο Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας. Η παρουσία της Birinci προκάλεσε μεγάλη εντύπωση στους παρόντες μιας και διερωτώνται πως γίνεται για λόγους εθνικού συμφέροντος πρώην εκπρόσωπος του ψευδοκράτους να επιθυμεί να εμπλακεί στο πιο νευραλγικό κομμάτι της διπλωματίας της Κύπρου. Παράλληλα άτομα που συμμετείχαν και δη ως μέλη των ενόπλων δυνάμεων αλλά και εξεταζόμενοι σκέπτονται το ενδεχόμενο να αποστείλουν επιστολή στο υπουργείο Εξωτερικών.

Η Birinci προέρχεται από οικογένεια της οποίας η σύζυγος του Ακιντζί, η κα Μεράλ Ακιντζί είναι θεία της και ο θείος της Ertan Birinci νυμφεύθηκε την ψυχοκόρη του Ραούφ Ντενκτάς. Η ίδια επίσης ήταν και υποψήφια ευρωβουλευτής το 2014 με τη Δικοινοτική Ριζοσπαστική Αριστερή Συνεργασία (ΔΡΑΣυ-Eylem)

Ο θείος της, Ertan Birinci ειναι ο ιδιοκτήτης της Genç TV, ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά κανάλια στα Κατεχόμενα και θεωρείται άνθρωπος της Αγκυρας.

Ακολουθούν φωτογραφίες του Birinci τόσο με το Μουσταφά Ακιντζί όσο και με το Ραούφ Ντενκτάς.




Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail