Ο Τσίπρας είδε το Βαγγέλη από το Πέραμα - Λογικά θα δει και το κορίτσι από το Αγρίνιο, τον οδοντίατρο από τα Εξάρχεια και τους γονείς του Νίκου

Freepen.gr - Σήμερα συνάντησα τον Βαγγέλη Παπαμιχαήλ, που έπεσε θύμα επίθεσης από ομάδα νεοναζί στο Πέραμα. Ας το γνωρίζουν οι ένοχοι, ότι σύντομα θα βρεθούν και θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης. Η φασιστική βία δε θα μείνει ατιμώρητη» σημειώνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο twitter.



Και έχει απόλυτο δίκιο. Και πολύ σωστά δέχθηκε τον άτυχο νέο. Περιμένουμε και τις επόμενες αναρτήσεις του από τις συναντήσεις που θα κάνει με το κορίτσι που έφαγε τη φωτοβολίδα στο κεφάλι στο Αγρίνιο, τον οδοντίατρο που τον πλάκωσαν στο ξύλο στα Εξάρχεια, τη Μυρτώ που της πολτοποίησαν το κεφάλι από την Πάρο και τους γονείς του Νίκου που τον έριξαν στα βράχια, όπως πολύ σωστά του επισημαίνουν αρκετοί χρήστες.

Διότι η κάθε μορφής βία, όχι φασιστική, αλλά και αντιφασιστική, εισαγόμενη κι εγκληματική δεν πρέπει να μένει ατιμώρητη.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail