Ο Πλούτο βρέθηκε αδύναμος, άσιτος και φοβισμένος - Έξι μήνες μετά τίποτε δε θυμίζει τον ετοιμοθάνατο σκυλάκο

Freepen.gr - Την ιστορία του Πλούτο, ενός κουταβιού που βρέθηκε σε άθλια κατάσταση παρουσιάζει το boredpanda όταν μια ηλικιωμένη στη Λιθουανία έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και δεν είχε συγγενείς στον τόπο της για να αναλάβουν τη φροντίδα των ζώων που είχε.

Το "Vyšnių sodas", ένα καταφύγιο διάσωσης από το Βίλνιους επισκέφθηκε το σπίτι και διαπίστωσε πως ένα κουτάβι, ο Πλούτο χρειαζόταν τη μεγαλύτερη βοήθεια. Δεν έτρωγε, δεν περπατούσε, λερωνόταν επάνω τους, είχε δερματικές ασθένειες και γενικώς είχε παραιτηθεί από τη ζωούλα του πριν καν ξεκινήσει.

Χρειάστηκε μια υπερπροσπάθεια έξι μηνών από το καταφύγιο ώστε ο Πλούτο, που ακόμη δεν έχει αναρρώσει πλήρως, να αρχίσει να ορθοποδεί και να μας αποκαλύπτει πόσο όμορφος και κοινωνικός μπορεί να γίνει.



And even though he hasn’t fully recovered just yet

Για όσους επιθυμούν να δωρίσουν ένα ποσό στο καταφύγιο μπορούν να το κάνουν είτε με  PayPal here ή με έμβασμα:


VšĮ „Vyšnių sodas“
Account number: LT197044060007446446 (SEB Bank)
SWIFT code: CBVILT2X
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail