Για δέκα μέρες χωρίς ζεστό νερό, ενώ δεν τους έχουν δώσει όλα τα ρούχα σε στρατόπεδο στη Σάμο

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ

Στο Στρατόπεδο «ΑΝΘΣΤΗ (ΠΖ)ΙΩΑΝΝΟΥ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΗ​» 298 Μ/Κ ΤΕ στο Ηραίο Σάμου ακόμα δεν έχουμε λάβει όλο τον προβλεπόμενο ιματισμό και αξεσουάρ ( κάποιοι δεν έχουν λάβει βαφές αρβύλων, κάποιοι δεν έχουν λάβει δεύτερο παντελόνι παραλλαγής, σχεδόν κανένας δεν έχει λάβει τα διακριτικά της ειδικότητάς του, κανένας δεν έχει λάβει πουλόβερ και το χειρότερο όλων: δεν έχουμε ζεστό νερό.


Αναδημοσίευση από: diktiospartakos.blogspot.com

Η θερμοκρασία πέφτει και εμείς δεν έχουμε ζεστό νερό στο κτήριο ΣΥΠΟ ή αλλιώς τριλοχία όπου στεγάζονται οι θάλαμοι των φαντάρων.

Σύμφωνα με τους ανώτερους το πρόβλημα είναι ότι έχει χαλάσει ο κυκλοφορητής και χρειάζεται αντικατάσταση.

Από την προηγούμενη εβδομάδα που παρουσιάστηκαν οι νεοσύλλεκτοι, δεν υπάρχει ζεστό νερό και αναγκαζόμαστε να κάνουμε μπάνιο με παγωμένο νερό.

Σύμφωνα με τους ανώτερους χρειάζεται να αγοραστεί και να εγκατασταθεί νέος κυκλοφορητής αλλά είναι άγνωστο το πότε και αν θα γίνει αυτό.

Βέβαια, λόγω της επικείμενης επίσκεψης/αξιολόγησης του διοικητή της ΑΣΔΕΝ μας έβαλαν όλους σε έξτρα αγγαρείες καθαριότητας διότι η καλή εικόνα των ανώτερων έχει μεγαλύτερη σημασία από την υγεία και την διευκόλυνση της θητείας 130 ατόμων που σίγουρα προτιμούσαν να είναι οπουδήποτε αλλού και να κάνουν οτιδήποτε άλλο από αυτό το καταναγκαστικό αίσχος που λέγεται υποχρεωτική στρατιωτική θητεία.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...