Ιστορία: Όταν οι Αλβανοί έτρεχαν να υπερασπισθούν την Τουρκία

«Απελπισμένοι Αλβανοί αποστέλλονται να πολεμήσουν στην Τουρκία στη μάχη του Τσανάκαλε (γνωστή ως ‘μάχη της Καλλίπολης’)», γράφει αλβανικό δημοσίευμα.


Στην εικόνα παρουσιάζεται ο σιδηροδρομικός σταθμός Φεριζάι, όπου ένα μεγάλο πλήθος Αλβανών περιμένει να ανέβει στα τρένα για να πάει στην Τουρκία. Μάλιστα, κάποιος κρατά την τουρκική σημαία.

Σε αυτήν την τραγωδία, όπως επισημαίνεται, σκοτώθηκαν πάνω από 25 χιλιάδες Αλβανοί, για τους οποίους δεν γίνεται μνεία, ούτε από τους Τούρκους, αλλά ούτε και από τους Αλβανούς ιστορικούς, σα να μην θέλουν να την ξέρουν…

Υπήρχε μια παραφροσύνη τότε, για την 'μητέρα Τουρκία', μια παραφροσύνη για το Ισλάμ και φέρεται ότι οι Αλβανοί προσέτρεξαν να υπερασπιστούν την Τουρκία, εκφραστή του Ισλάμ, αφήνοντας πίσω τους «μητέρες και αδελφές για να βιασθούν από τους Σέρβους και Έλληνες εισβολείς».

«Εκείνη την εποχή δεν υπήρχε αερογέφυρα Αλβανίας- Τουρκίας και έπρεπε οι Αλβανοί να ταξιδεύσουν για να βοηθήσουν τους Τούρκους και να προστατεύσουν το Ισλάμ.

Εκείνη την εποχή, τα Βαλκάνια καταλήφθηκαν από δεκάδες στρατεύματα, αλλά οι ηλίθιοι Αλβανοί έτρεχαν να βοηθήσουν τα «αδέλφια τους» τους Τούρκους!», σημειώνεται χαρακτηριστικά.FMIMAGES
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...