Το κέντρικο προβλήμα της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής

Φίλοι μου, κακά τα ψέμματα. Ο μοναδικός κίνδυνος της Ελλάδας, με τον οποίο ως "μπαμπούλα" μας απειλούν διπλωματικά όλοι οι υπόλοιποι για τα δικά τους συμφέροντα (Γερμανοί, Αμερικανοί, Σκοπιανοί, Αλβανοί κ.λ.π.) είναι η θρασύτατη Τουρκία. 

Πέτρος Χασάπης

Κανένας άλλος γείτονας δεν είναι σε θέση να μας απειλήσει. Και επομένως, κανένας άλλος δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί εμμέσως ως "μπαμπούλας" για να μας τρομάζουν. Όλοι αυτοί όμως, γνωρίζουν ότι η ελληνική ελίτ τρέμει μπροστά σ΄ αυτόν τον κίνδυνο.

Όσο λοιπόν φοβόμαστε, υποχωρούμε και δεν κοιτάζουμε κατάματα (διπλωματικά και στρατιωτικά) τον πραγματικό εχθρό μας, όσο δεν θωρακίζουμε την άμυνά μας απέναντι σ' αυτόν το απειλητικό, πλην όμως προβλέψιμο γείτονα, τόσο θα δεχόμαστε πιέσεις, εκβιασμούς, διπλωματικά και οικονομικά "χαστούκια" από όλους, ακόμα και από Σκοπιανούς και Αλβανούς. Και τόσο θα μειώνεται συνεχώς η άσκηση της εθνικής μας κυριαρχίας, τόσο και θα οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια σε κίνδυνο η ακεραιότητα της πατρίδας μας.

Δυστυχώς η ελληνική παρασιτική ελίτ, τρέμοντας μπροστά στον κίνδυνο ενός πολέμου με την Τουρκία, που σε περίπτωση ήττας, κατά πάσα πιθανότητα θα οδηγήσει στην αφύπνιση του λαού και στην απώλεια της εξουσίας της ελίτ και της νομής του δημοσίου πλούτου, κάνει συνεχώς υποχωρήσεις, βάζοντας όμως έτσι σε θανάσιμο κίνδυνο όλους μας. Κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους.

Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...