Συναντήθηκαν τρομοκράτες και κομπάρσοι των Λευκών Κρανών - Με ειδικό μήνυμα του "σκηνοθέτη" θα ξεκινήσει η προβοκάτσια

FILE PHOTO: A man tries an improvised gas mask in Idlib, Syria © Khalil Ashawi / Reuters
Freepen.gr - Ο ρωσικός στρατός έχει στη διάθεσή του «αδιάψευστα» στοιχεία ότι τρομοκρατικές ομάδες, όπως η Jabhat an-Nusra, και τα περίφημα Λευκά Κράνη συναντήθηκαν την Κυριακή στην επαρχία Idlib, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Igor Konashenkov.

Οι μαχητές σχεδίασαν τα τελικά σενάρια για τις χημικές επιθέσεις που υποτίθεται πως θα πραγματοποιήσει ο στρατός της Συρίας στις πόλεις Jisr ash-Shugur, Serakab, Taftanaz και Sarmin, αποκάλυψε ο ρωσικός στρατός.

"Η πλήρης ετοιμότητα όλων των συμμετεχόντων στην εκδήλωση των προκλήσεων πρέπει να εξασφαλιστεί μέχρι το βράδυ της 8ης Σεπτεμβρίου," δήλωσε ο Konashenkov. Πρόσθεσε ότι οι τρομοκράτες πρέπει να λάβουν ένα «ειδικό» μήνυμα από κάποιους «ξένους φίλους της συριακής επανάστασης» για να ξεκινήσουν την επιχείρηση.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail