Αλάτι στην πληγή του Πούτιν ρίχνει το Ισραήλ: Δεν το ρίξαμε εμείς, ο Ασαντ φταίει και τα ανακριβή (ρωσικά) όπλα του!

Freepen.gr - Αλάτι στην ανοικτή πληγή του Ρώσου προέδρου, Πούτιν ρίχνει με εκτενή ανακοίνωσή της η Πολεμική Αεροπορία του Ισραήλ η οποία αρχικά εκφράζει τη...λύπη της για την κατάρριψη του αεροσκάφους, το οποίο χρησιμοποίησε ο σχηματισμός των ισραηλινών F-16 ως κάλυψη (διαβάστε εδώ), από τη συριακή αεράμυνα.

Η IAF θεωρεί ως υπεύθυνους της κατάρριψης τον Ασαντ, το Ιράν και τη Χεζμπολάχ κάνοντας λόγω για μεταφορά επικίνδυνων ιρανικών όπως στη λιβανέζικη οργάνωση σε εγκαταστάσεις του συριακού στρατού, τα οποία θα χρησιμοποιούντο κατά του Ισραήλ.

Η IAF επί πλέον χαρακτηρίζει ως ανακριβή τα όπλα (ρωσικής κατασκευής) της Συριακής Αεράμυνας η οποία σημειώνει ότι χτύπησαν το iliusin αφού τα F-16 είχαν ξαναμπεί σε ισραηλινό εναέριο χώρο.














Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail