Ο Τραμπ θέλει να τρώει η Κίνα το ξύλο και να του λέει "ευχαριστώ"

@realDonaldTrump
Freepen.gr - Ο Ντόναλντ Τράμπ έχει απειλήσει να επιβάλει ακόμη υψηλότερα τέλη για τα κινεζικά προϊόντα αν το Πεκίνο "τολμήσει" να προχωρήσει σε αντίμετρα στην τελευταία κίνηση των ΗΠΑ να επιβάλλουν δασμούς σε εισαγωγές κινεζικών αγαθών αξίας 200 δις δολαρίων.

Το Trump προειδοποίησε τη δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο να σκεφτεί δύο φορές προτού προχωρήσει σε εμπορικό πόλεμο στον οποίο, όπως ισχυρίζεται, οι ΗΠΑ έχουν "περισσότερες σφαίρες".

"Θα πάμε στο 25 τοις εκατό σε κινεζικά προϊόντα 200 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Και θα επιστρέψουμε με περισσότερα εάν ανταπεξέλθουν. Έχουμε πολλά περισσότερα για να επιστρέψουμε", δήλωσε ο Trump σε μια ομιλία του στο Μιζούρι για το υποψήφιο της Δημοκρατικής Γερουσίας Josh Hawley.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail