Δεξαμενόπλοιο συγκρούστηκε με κοντεϊνεράδικο στη ράδα του Πειραιά

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου, η Λιμενική Αρχή Κερατσινίου ότι το Δ/Ξ ''ΕΡΑΤΩ'' Ν.Π. 12238 συγκρούστηκε ελαφριά με το Φ/Γ-Εμπορευματοκιβωτίων “ERATO” σημαίας Λιβερίας, στη θαλάσσια περιοχή του αγκυροβολίου Πειραιά.

Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν μικρής έκτασης ζημιές στα εν λόγω πλοία, χωρίς να αναφερθεί τραυματισμός και χωρίς να παρατηρηθεί θαλάσσια ρύπανση.


Επί του Δ/Ξ ''ΕΡΑΤΩ'' επέβαιναν δεκαοκτώ (18) ημεδαποί μέλη πληρώματος και επί του Φ/Γ- Εμπορευματοκιβωτίων “ERATO” τριάντα δύο (32) αλλοδαποί μέλη πληρώματος.

Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους των δύο πλοίων μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικών αξιοπλοΐας από τους νηογνώμονες που τα παρακολουθούν.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail