Έπαιξε αρκετά χρόνια στην κυριολεξία κορώνα-γράμματα το κεφάλι για την πατρίδα του

Freepen.gr - Ένας διοικητής τρομοκρατικής ομάδας που υποστηρίχθηκε από την Τουρκία πρόσφατα πέρασε στον Συριακό Αραβικό Στρατό, αφού πρώτα υπηρετούσε σε διάφορα μέτωπα σε ολόκληρη τη χώρα.

Σύμφωνα με στρατιωτική πήγη του almasdarnews, ο διοικητής της ταξιαρχίας Al-Furqan του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA), Wassim Al-Zarqan, ήταν στην πραγματικότητα ένας κατάσκοπος για το Συριακό Αραβικό Στρατό εδώ και αρκετά χρόνια πριν επιστρέψει στη Δαμασκό.

Ο Zarqan παρουσιάστηκε πρόσφατα στη Δαμασκό για πρώτη φορά από τότε που επέστρεψε από τις επαναστατικές γραμμές.

Ο πρώην διοικητής του ελεύθερου Συριακού Στρατού πέρασε αρκετά χρόνια παρέχοντας σημαντικές πληροφορίες στον Στρατό, συμπεριλαμβανομένου του τόπου και των κινήσεων των συντρόφων του. Ο Zarqan έπαιξε κυριολεκτικά κάθε μέρα κορώνα-γράμματα το κεφάλι του καθώς σε περίπτωση που είχε αποκαλυφθεί η ταυτότητά του, η τύχη του θα ήταν προκαθορισμένη.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail