«Πριν εξαφανιστεί το όνομα Τσαμουριά, θα εξαφανιστούν οι προδότες όπως ο Ράμα και ο στρατηγικός σύμμαχός του Τσίπρας»

Freepen.gr - Ο αριστερός εξτρεμιστής,  Τσίπρας, ο οποίος ήδη είναι εγγυημένος από το Ράμα ως στρατηγικός εταίρο,ς δήλωσε σήμερα ότι το ζήτημα της Τσαμουριάς δεν υπάρχει, ότι θα πάρει τη θάλασσα, το νεκροταφείο και τα δικαιώματα για την ταφή των νεκρών τους στη χώρα μας, αναφέρει σε άρθρο της η Mesila Doda για το 27.al.

«Σήμερα, ο στρατηγικός εταίρος του Edi Rama δηλώνει ότι δεν γνωρίζει για τις σφαγές, τις απελάσεις, τις απαγωγές, τις κλοπές ιδιοκτησίας στην Τσαμουριά. Μάλιστα τολμά και το πάει τόσο μακριά όσο να λέει ότι θα αφαιρέσει το όνομα "Τσαμουριά" από τα αλβανικά βιβλία» αναφέρει η Doda και συνεχίζει:

Η Αναγέννηση, ως συνέχεια της κόκκινης πολιτικής των διακρίσεων και του εγκλήματος στον πληθυσμό των Τσάμηδων, επαναπροσδιορίζεται. Οι γιοι των πατέρων που σκότωσαν τους κατοίκους της Τσαμουριάς, μαζί με τους γιους των κόκκινων πατέρων εδώ, στην Αλβανία που διώκουν για μισό αιώνα τον μαρτυρικό πληθυσμό που έφτασε να καταφύγει στην πατρίδα, σήμερα αποφασίζουν να εξαλείψουν το όνομά τους.

Αλλά  πρέπει να γνωρίζουν καλά και να διδάσκουν σε κάθε υπεύθυνο κυβερνήτη στη χώρα αυτή ότι πριν την εξαφάνιση του ονόματος, το δικαίωμα της ιστορίας της Τσαμουριάς θα εξαφανίσει σύντομα τους σπόρους του μίσους και της προδοσίας που φυτεύονται κι αυξάνονται καθημερινά. Δεν ξεχνάμε!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail