Κι ο Πομπέο τρέχει να συγχαρεί τους «Μακεδόνες» για τη Συμφωνία που πέτυχαν με τους αποδιοπομπαίους στις Πρέσπες

Freepen.gr - Σε δήλωσή του, ο υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών, Μάικ Πομπέο, χαιρέτισε την 27η επέτειο της ανεξαρτησίας της ΠΓΔΜ και συγχαίρει την κυβέρνηση των Σκοπίων για την ιστορική συμφωνία Πρεσπών.

Παρακάτω η πλήρης δήλωση του:

"Εκ μέρους της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, εκφράζω τις καλύτερες ευχαριστίες μου στο λαό της Μακεδονίας για την 27η επέτειο της ανεξαρτησίας σας στις 8 Σεπτεμβρίου.

Σας συγχαίρουμε για την ιστορική συμφωνία της Πρέσπας, η οποία μόλις υλοποιηθεί, θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη ασφάλεια και ευημερία για το λαό της Μακεδονίας και ολόκληρη την περιοχή. Η δέσμευσή σας στις δημοκρατικές αρχές, το κράτος δικαίου, την ευθύνη της κυβέρνησης και τις προσπάθειες κατά της διαφθοράς είναι αξιέπαινη. Οι Ηνωμένες Πολιτείες υποστηρίζουν σθεναρά τη Μακεδονία καθώς προχωράει να πάρει τη θέση της στην ευρωατλαντική οικογένεια.

Σας ευχόμαστε το καλύτερο, καθώς γιορτάζετε αυτήν την ξεχωριστή μέρα και προσβλέπουμε στο μέλλον της εμβάθυνσης της φιλίας και της συνεργασίας".
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail