Καταιγισμός πυρός στο Ιντλίμπ - Ξεκίνησε η επιχείρηση από ανατολή και νότο

Freepen.gr - Η μάχη για το Idlib από το Συριακό Αραβικό Στρατό ξεκίνησε μετά από αρκετές εβδομάδες αναμονής και στρατιωτικών προετοιμασιών. Σύμφωνα με στρατιωτική πηγή στη Δαμασκό, οι αεροπορικές δυνάμεις της Συρίας και της Ρωσίας εξαπέλυσαν μια τεράστια επίθεση στον άξονα Hama-Idlib, χτυπώντας μια σειρά από περιοχές που ελέγχονταν από τους τζιχαντιστές στο νότο της επαρχίας.

Ο Στρατός της Συρίας δεν έχει ακόμη απελευθερώσει κάμια περιοχή αφού προς το παρόν βάλλονται σφοδρά οι θέσεις των ισλαμιστών.κατακτήσει οποιαδήποτε περιοχή στις κυβερνήσεις του Idlib και του Hama. η επίθεση εδάφους είναι πιθανό να αρχίσει τις επόμενες ημέρες.



Επίσης ο Συριακός Στρατός ξεκίνησε μια ακόμη επίθεση από ανατολικά στο ύψος των περιχώρων του Χαλεπίου στα όρια με το Ιντλίμπ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail