Μόσχα: Έχουν ήδη κινηματογραφηθεί 9 βίντεο ως απόδειξη της υποτιθέμενης χημικής επίθεσης!

FILE PHOTO The aftermath of what White Helmets group claims was a suspected chemical attack in Douma, April, 7, 2018 White Helmets / Reuters
Freepen.gr - Τα Λευκά Κράνη γύρισαν τουλάχιστον εννέα βίντεο που προορίζονταν να χρησιμεύσουν ως "απόδειξη" σε κατηγορίες ότι η συριακή κυβέρνηση διεξήγαγε επίθεση χημικών όπλων χρησιμοποιώντας χλώριο εναντίον αμάχων στο Idlib, αναφέρουν οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις.

Ορισμένα τηλεοπτικά κανάλια της Μέσης Ανατολής και ένα περιφερειακό θυγατρικό ενός αμερικανικού ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού "κινηματογράφησαν εννέα βίντεο, στην πόλη Jisr al-Shughur στην επαρχία Idlib, για μια σκηνοθετημένη χημική επίθεση" που θα στοχοποιήσει τη συριακή κυβέρνηση, ανέφερε το Ρωσικό Κέντρο Συμφιλίωσης στη Συρία.

Όλα τα βίντεο δείχνουν ακτιβιστές από την ομάδα των White Helmets, η οποία υποτίθεται ότι παρέχει βοήθεια σε πολίτες.

Οι Ρώσοι αναφέρουν ότι στις 11 Σεπτεμβρίου τα Λευκά Κράνη και οι τρομοκράτες από την Tahrir al-Sham (κοινώς γνωστή ως Al-Qaeda στη Συρία) πραγματοποίησαν μια συνάντηση μετά τη διαδικασία κινηματογράφησης, στην οποία επέλεξαν δύο από τα εννέα βίντεο για μελλοντική μεταφορά τα Ηνωμένα Έθνη και τον Οργανισμό για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων (OPCW). Τα υπόλοιπα βίντεο πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για προπαγάνδα στα δίκτυα κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης εξαιτίας της κακής ποιότητάς τους.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail