Ελληνίδα πολιτικός κι υψηλή αξιωματούχος στη Βιέννη αποχωρεί στα 50 της για να κάνει πράξη την ανάγκη ανανέωσης!

Freepen.gr - Μια διαφορετική πολιτική προσέγγιση στα πράγματα δείνχει  η ελληνικής καταγωγής κορυφαία πολιτικός των Αυστριακών Πράσινων, Μαρία Βασιλάκου που βρίσκεται στην Αυστρία από το 1986. Η κ. Βασιλάκου διατελεί από το Νοέμβριο του 2010 μέχρι σήμερα αντιδήμαρχος και αναπληρώτρια κυβερνήτης της πόλης και του ομόσπονδου κρατιδίου της Βιέννης.

Ωστόσο ανακοίνωσε ότι προσεχώς θα αποχωρήσει από τα αξιώματά της επικαλούμενη την ανάγκη ανανέωσης στην πολιτική, που πάντα υποστήριζε και που θέλει να ξεκινήσει από την ίδια -καθώς, όπως είπε, σε ένα εξάμηνο θα συμπληρώσει τα 50 της χρόνια. Επιπλέον δήλωσε ότι δε θα είναι εκ νέου επικεφαλής υποψήφια του κόμματός της στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές στη Βιέννη τον Οκτώβριο του 2020 και πως θα αποχωρήσει από τη σημερινή θέση της «το αργότερο τον ερχόμενο Ιούνιο».

Άλλοι βέβαια σε άλλες χώρες ούτε που θα σκέπτονται ότι στα 50 τους χρόνια θα πρέπει να δώσουν χώρο σε νέα πρόσωπα να δοκιμαστούν.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail