Στρατιωτικό Νοσοκομείο 424: τα στελέχη κάθονται και οι φαντάροι λιποθυμούν από την υπερκόπωση;

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ -  Η παράλογη κατάσταση στο 424 συνεχίζεται. Φυσικά η αδιαφορία του υπολοχαγού διοικητή είναι ένα συχνό φαινόμενο. H καθημερινότητά του ως διοικητής είναι τo συνεχές πρήξιμο των στρατιωτών για τις εξωτερικές καθαριότητες του νοσοκομείου. 

Από: diktiospartakos.blogspot.com

Υπήρχε εμπλοκή για 2 μήνες, για την ακρίβεια ακόμη υπάρχει, και αντί να γίνουν ενέργειες για να έρθουν άτομα, μας έφερε δύο στρατιώτες από άλλο στρατόπεδο για να κουρεύουν χόρτα.

Οι στρατιώτες συχνά μέσα στις εβδομάδες της εμπλοκής έκαναν παράπονα και δικαίως για την κατάσταση αλλά δεν ήταν ποτέ εκεί για να ακούσει.

Σύμφωνα με την ιεραρχία μπορούσαν να απευθυνθούν στον ταξίαρχο α' υποδιευθυντή. Όμως η Διοίκηση έψαχνε κάθε τρόπο για να χώσει τους στρατιώτες να κάνουν τις δουλειές των ΕΠΟΠ.

Με κύριο μέλημα την δουλειά των τραπεζοκόμων όπου ενώ υπάρχει προσωπικό από στελέχη, η ζήτηση για παραπάνω στρατιώτες είναι καθημερινή.

Ένα ακόμη καθημερινό πόστο που χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος στρατιώτης είναι αυτό του νοσοκόμου όπου πρέπει να κουβαλάνε τα λερωμένα από τους ασθενείς σεντόνια στα πλυντήρια και τα στελέχη να κάθονται.

Η αδιαφορία φυσικά του διοικητή και η απάνθρωπη στάση του υποδιευθυντή ανέχονται αυτή τη κατάσταση.

Όλα ίσως ήταν καλύτερα αν υπήρχε μεγάλη δύναμη στο λόχο αλλά η περιορισμένη δύναμη και κατά συνέπεια η κούραση φέρνει αρνητικά αποτελέσματα.

Τα παραπάνω συμβαίνουν τις πρωινές ώρες, καθώς μετά τις 3 το μεσημέρι αρχίζουν οι υπηρεσίες.

Οι συνεχόμενες μάλιστα υπηρεσίες γιατί οι έξοδοι δεν ξεπερνάν τη μία τη βδομάδα (7-1). Αν και αυτό τείνει να περιοριστεί τον τελευταίο καιρό χωρίς όμως μεγάλη επιτυχία.

Είναι λογικό λοιπόν να υπάρχουν λιποθυμικά φαινόμενα λόγω της υπερκόπωσης, πόνους σε μέση και πόδια λόγω της συνεχόμενης ορθοστασίας.

Στο παρελθόν έχουν γίνει καταγγελίες και στο ΓΕΣ οι οποίες φυσικά και καλύφθηκαν.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...