Φωτιά στο σκοπιανό Δημοψήφισμα - Ιβανόφ: Στις 30 Σεπτεμβρίου δεν πρόκειται να ψηφίσω

Freepen.gr - Ο Πρόεδρος των Σκοπίων, Γκιόργκι Ιβανόφ, ο οποίος επισκέπτεται τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όπου έχει προγραμματιστεί να δώσει ομιλία στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών την Πέμπτη, συμμετείχε σε ένα εορταστικό δείπνο που διοργάνωσε η «Μακεδονική» Διασπορά στο Ντιτρόιτ νωρίς το πρωί, αναφέρει η republika.mk.

Πριν από το εορταστικό δείπνο που διοργάνωσε η «Ενωμένη Μακεδονική Διασπορά», ο Ιβάνοφ προχώρησε σε μια ομιλία, στην οποία σημείωσε ότι είχε ήδη ψηφίσει σε ένα δημοψήφισμα στις 8 Σεπτεμβρίου 27 χρόνια πριν. Πρόσθεσε ότι εν συνεχεία ψήφισε μια ανεξάρτητη, κυρίαρχη και ανεξάρτητη «Δημοκρατία της Μακεδονίας» και είναι υπερήφανος για αυτή την απόφαση:

«Και τι όσον αφορά εμένα; Ψήφισα ήδη πριν από 27 χρόνια. Ψήφισα στις 8 Σεπτεμβρίου 1991. Δεν αποκλίνω από την απόφασή μου. Ως εκ τούτου, στις 30 Σεπτεμβρίου, δε θα πάω να ψηφίσω»

Ο Ιβανόφ πρόσθεσε ότι κέρδισε δύο φορές την εμπιστοσύνη των ανθρώπων για να μην επιτρέψει την αλλαγή του Συντάγματος και του συνταγματικού ονόματος, να μη δεχθεί τις ιδέες και προτάσεις που απειλούν την εθνική ταυτότητα της χώρας του, και δεν σκοπεύει να το κάνει!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail