Του ζητούν δημοτικά τέλη για 2011-2013 για ακίνητο που άφησε το 1997 και να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας!

Amandad / pixabay
Το Ελληνικό Δημόσιο δεν σταματά να μας εκπλήσσει φέρνοντας κάθε φορά τους πολίτες στα όριά τους. Δείτε τι περιγράφει στο διαδίκτυο ο κ. Λάμπρος Σκόρδας και η Οδύσσεια στην οποία πρέπει να μπλεχτεί:

Να μην απολυθεί κανένας δημοσιος υπάλληλος! Να συνεχίσει και η ΝΔ το ίδιο τροπάρι για να κερδίσει τις εκλογές! Το Ελληνικό Δημόσιο είναι ένα μάτσο τεμπελχανάδες μανδαρίνοι, που για να συνεχίσουν να παίρνουν τη μισθάρα τους, μπορούν να χώνουν το χέρι τους στην τσέπη του καθένα και να αρπάζουν χρήματα, χρεώνοντας ότι τους βολεύει.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης μου κοινοποίησε σήμερα βεβαίωση οφειλών δημοτικών τελών της περιόδου 2011-2013 από ακίνητο με το οποίο δεν έχω καμία σχέση από το 1997, όταν σταμάτησα να είμαι ενοικιαστής του.

Για να προσβάλω την απόφαση πρέπει να προσφύγω μάλιστα στο Διοικητικό Πρωτοδικείο, δηλαδή να πληρώσω κανένα χιλιάρικο σε δικηγόρο, όπως λεει και το έγγραφο τους.
Επικοινώνησα τηλεφωνικά με την υπεύθυνη υπάλληλο Κ. Σ. η οποία μου είπε πως δεν μπορεί να κάνει τίποτε, γιατί το βρήκε σε καταστάσεις της ΔΕΗ.

Μου πρότεινε να βρω ποιος μένει στο ακίνητο για να της παω το ΑΦΜ του για να ξεχρεώσει εμένα και να χρεώσει εκείνον. Πρέπει, κατά τον απόλυτο άρχοντα δημόσιο υπάλληλο, να αποδείξω πως δεν μένω εγώ εκεί αλλά κάποιος άλλος, για να μην πληρώσω όσα αβασάνιστα μου χρέωσε.

Και μου είπε πως δεν είναι δουλειά της να βρει ποιος μένει στο ακίνητο, αλλά πως για να μην με χρεώσει, θα πρέπει να της παω αδιάσειστα στοιχεία.

Ούτε ο Κάφκα θα μπορούσε να περιγράψει τι σκέφτομαι αυτήν την ώρα.

Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...