Με δύναμη πυρός 200 πυραύλων Τόμαχοκ περικυκλώθηκε η Συρία - Την έθεσε σε συναγερμό ο Πούτιν;

Freepen.gr - Αυξάνονται τα επίπεδα συναγερμού γύρω από τη Συρία καθώς ένα ακόμη πλοίο των ΗΠΑ με πυραύλους κρουζ πέρασε στη Μεσόγειο Θάλασσα καθώς η Ρωσία προειδοποιεί ότι οι τζιχαντιστές στο Idlib σχεδιάζουν μια ψεύτικη χημική επίθεση και πως έχουν ήδη κινηματογραφήσει μαζί με τα Λευκά Κράνη σχετικά βίντεο.

Το USS Bulkeley (DDG-84), καταδρομικό κλάσης Arleigh Burke, εισήλθε στη Μεσόγειο μέσω των στενών του Γιβραλτάρ την Τετάρτη, ανέφερε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax. Την εξέλιξη επιβεβαιώνει κι ένας παρατηρητής του Γιβραλτάρ.



Με την άφιξη του Bulkeley, οι αμερικανικές δυνάμεις στην περιοχή διαθέτουν έως και 200 πυραύλους κρουζ «Tomahawk» που είναι διαθέσιμοι για να επιτύχουν στόχους στη Συρία, εάν δοθεί αντίστοιχη εντολή, ανέφερε η Interfax.

Η γνωστή ιστοσελίδα dimpenews.com που έχει πραγματοποιήσει αρκετές αποστολές στη Συρία στην πρώτη γραμμή και διαθέτει μεγάλο δίκτυο πληροφοριών δημοσίευσε:

Διακινούνται διαρροές πληροφοριών ότι ο πρόεδρος της Ρωσίας έθεσε σε συναγερμό τη Συρία , διέκοψε αιφνιδιαστικά μια συνάντηση στο Sotchi, ακύρωσε όλα τα ραντεβού και ζήτησε άμεση έκτακτη σύσκεψη με τους αρχηγούς του ρωσικού στρατεύματος.

Οι οδηγίες που δόθηκαν:

Έδωσε οδηγίες στον συριακό στρατό να αντιμετωπίσει κάθε εχθρικό στόχο με κάθε μέσο για να μάθει η Ευρώπη ποια είναι η δύναμη του στρατού του Συριακού Στρατού.
Σε απόπειρα επίθεσης εναντίον του συριακού στρατού θα επέμβει αμέσως ο ρωσικός στρατός.
Η ρωσική αεράμυνα έλαβε εντολές να υποστηρίξει και να επέμβει στο πλευρό της συριακής αεράμυνας και να απαντήσει σε οποιονδήποτε εχθρικό στόχο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail