Με 1.000.000 τεμάχια Lego δημιούργησαν και δοκίμασαν σε πίστα αντίγραφο της Bugatti Chiron

Freepen.gr - "Με τα Lego Technic μπορείτε να δημιουργήσετε πραγματικά", ανακοίνωσε η δανική εταιρεία παιχνιδιών. Και το εννοεί! Για να υποστηρίξει το διαφημιστικό της σύνθημα, δημιούργησε ένα πλήρες, κινητό αντίγραφο της Bugatti Chiron αξίας 3.000.000 δολαρίων και είναι πιθανώς η πιο cool δημιουργία της LEGO.

Συνολικά, χρησιμοποιήθηκαν πάνω από 1 εκατομμύριο τεμάχια LEGO Technic, προσθέτοντας βάρος 1.500 κιλά (περίπου 3.300 λίβρες). Δαπανήθηκαν 13.400 ανθρωποώρες στο αντίγραφο, με την πιο εντυπωσιακή πλευρά του αυτοκινήτου να κάθεται κάτω από την κουκούλα. 2,304 τεμάχια συνδυάστηκαν για τους κινητήρες LEGO Power Function δημιουργώντας περίπου 5,3 ίππους δύναμης που θα μπορούσαν να επιτρέψουν στο όχημα να τρέξει με περίπου 18 μίλια την ώρα.

"Οι μήνες ανάπτυξης και δοκιμών ήρθαν σε ένα τέλος στη δοκιμαστική πίστα Ehra Lessien έξω από το Wolfsburg της Γερμανίας - την ίδια διαδρομή όπου δοκιμάστηκε η αρχική Bugatti Chiron - όταν ανακαλύψαμε ότι το αυτοκίνητο μπορεί να οδηγηθεί πραγματικά", έγραψε η LEGO. "Ήμασταν ακόμη πιο ενθουσιασμένοι όταν ο επίσημος οδηγός δοκιμών της Bugatti και πρώην νικητής του Le Mans, Andy Wallace, συμφώνησε να δοκιμάσει την έκδοση Technic του Chiron στην πρώτη του διαδρομή".













Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail