Ανατολή: Ο υπουργός Αμυνας του Yunanistan προσκάλεσε τον Ακάρ (να του πούμε ευχαριστώ που ήταν τα παιδιά στα μπουντρούμια 167 ημέρες χωρίς λόγο)

Freepen.gr - Ο υπουργός Άμυνας της Ελλάδας Πάνος Καμμένος, προσκάλεσε στην Ελλάδα  τον Τούρκο ομόλογό του, Χουλουσί Ακάρ, σε τηλεφωνική τους συνομιλία, αναφέρει το πρακτορείο Anadolu. Ο Ακαρ ήταν Α/ΓΕΕΘΑ της Τουρκίας πριν αναλάβει το υπουργείο μετά τις εκλογές του Ιουνίου στην Τουρκία και πρόκειται για ένα αμφιλεγόμενο πρόσωπο όσον αφορά τη δράση του κατά την απόπειρα πραξικοπήματος τον Ιούλιο του 2016.

Προσκαλούμε λοιπόν τον Ακάρ την Ελλάδα για να τον ευχαριστήσουμε για το λόγο ότι η χώρα του είχε επί 167 ημέρες δύο Ελληνες στα μπουντρούμια και τους διέσυρε κάθε λίγο και λιγάκι με τις μεταγωγές τους στο δικαστήριο, χωρίς λόγο.

Η ανακοίνωση:
 
Τηλεφωνική επικοινωνία ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου με τον Υπουργό Άμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Υπουργό Άμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ. Εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών και τον προσκάλεσε να επισκεφθεί την Ελλάδα. 
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail