WSJ: Ο Τραμπ έχει σχέδιο για την Τουρκία - Μία σφαίρα κάθε μέρα

Freepen.gr - Η διοίκηση του Donald Trump σκοπεύει να δράσει εναντίον της Τουρκίας με διαφορετικό τρόπο κάθε μέρα, έως ότου η δεύτερη απελευθερώσει τον πάστορα Andrew Brunson, έγραψε ο Dion Nissenbaum για την Wall Street Journal.

"Αξιωματούχοι των ΗΠΑ έχουν επανειλημμένα καταστήσει σαφές στους Τούρκους ομολόγους τους ότι ο τρόπος μείωσης των ζημιών - στην τουρκική οικονομία και τις σχέσεις ΗΠΑ-Τουρκίας - είναι να απελευθερωθεί ο κ. Brunson χωρίς καθυστέρηση",  γράφει ο Nissenbaum.

"Η Τουρκία έχει λίγα να κερδίσει από το να συνεχίσει να κρατά τον πάστορα Μπράνσον - και πολλά να χάσει", ανέφερε ένας εκπρόσωπος του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας.

Ο Μπράνσον είναι προφυλακισμένος από τον Οκτώβριο του 2016 με την κατηγορία της υποστήριξης δύο τρομοκρατικών ομάδων στην Τουρκία. Οι κατηγορίες, που βασίζονται σε ανέκδοτες αποδείξεις από ανώνυμες πηγές, έχουν χαρακτηριστεί ως απάτη από αξιωματούχους των ΗΠΑ.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail