Αιφνίδιο ιρακινό καψόνι στη Ρωσία - Η Βαγδάτη δεν επέτρεψε να περάσει πάνω από τη χώρα Tu-154M

Freepen.gr - Οι Ρωσικές Αεροναυτικές Δυνάμεις αναγκάστηκαν να πετάξουν από τον εναέριο χώρο του Ιράν την Παρασκευή ανέφεραν παρατηρητές της εναέριας κυκλοφορίας το απόγευμα, καθώς δεν τους δόθηκε η άδεια να χρησιμοποιήσουν αυτόν του Ιράκ.

Σύμφωνα με αναφορές ένα ρωσικό Tu-154M ταξίδευε από τη Μόσχα στη Λατάκια της Συρίας, όταν η ιρακινή κυβέρνηση αποφάσισε να κλείσει τον εναέριο χώρο του Ιράκ για τη συγκεκριμένη πτήση.



Κανένας λόγος δεν αναφέρθηκε από το ιρακινό Υπουργείο Άμυνας για την παρεμπόδιση του ρωσικού αεροπλάνου. Σύμφωνα με πληροφορίες του almasdarnews, το ρωσικό αεροπλάνο έκανε άλλη μια προσπάθεια να πετάξει μέσω Ιράκ προκειμένου να φτάσει στη Λατάκια, οπότε και του επέτρεψαν να περάσει.


Η Συρία και το Ιράκ έχουν συμφωνήσει να επιτρέπουν στις αεροπορικές τους δυνάμεις να χρησιμοποιούν τον εναέριο χώρο του άλλου, ενώ επιτίθενται στο Ισλαμικό Κράτος (ISIS).
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail