Αυτοί είναι οι «Sınırların Kartalları» που συνέλαβαν τους Έλληνες Στρατιωτικούς - Δείτε αυτό το βίντεο μόλις μια ημέρα πριν τη σύλληψή τους

Επειδή πολλοί δήθεν Στρατιωτικοί Αναλυτές μας κάνουν εδώ και καιρό τον ξύπνιο και επειδή ακόμη και εδώ πρώην Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ μας λένε ότι δεν υπάρχει η Τουρκική Μονάδα «Αετοί των Συνόρων» που αναφέρει ακόμη και Τουρκική Κρατική Τηλεόραση.

Από: veteranos.gr

Καλά θα κάνουν κάποιοι να παρακολουθήσουν το παρακάτω Βίντεο που αναρτήθηκε την 28 Φεβρουαρίου 2018 απο Τουρκικό φυλάκιο στα Σύνορα της Αρμενίας !(μια μόλις ημέρα πριν την σύλληψη των Ελλήνων)

Θερμικές αλλά και Κάμερες «Παρακολουθούν τα πάντα 24 ώρες την ημέρα»

Είναι οι ίδιοι Άνδρες που Επανδρώνουν και τις Περιοχές κοντά στο Παζάρκουλε στην ΕλληνοΤουρκική Μεθόριο και είναι οι άνδρες της Συνοριακής Μονάδας «Sınırların Kartalları» Αετοί των Συνόρων» που υπάγεται στην 54η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία Πεζικού…και που συνέλαβαν τους Έλληνες Στρατιωτικούς!.Σε παραβιάσεις των ορίων είναι επίσης αυτοί που παρεμβαίνουν άμεσα. Η 25η Ταξιαρχία των Συνόρων του 4ου Τάγματος

Ένα ακριβώς τέτοιο απόσπασμα συνέλαβε τους δύο Έλληνες Στρατιωτικούς …Καλά θα κάνουμε να ρίξουμε και μια ματιά στον Εξοπλισμό της και Ειδικά στον Ηλεκτρονικό!

Θερμικές αλλά και Κάμερες «Παρακολουθούν τα πάντα 24 ώρες την ημέρα»

Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...