Sky Star 2 - Η Κίνα δοκίμασε αυτό το παράξενο υπερηχητικό σκάφος

Freepen.gr - Η Κινεζική Ακαδημία Αεροδιαστημικής Αεροδυναμικής δοκίμασε με επιτυχία το υπερηχητικό Sky Star-2 Waverider στο βορειοδυτικό πεδίο δοκιμών το πρωί της Παρασκευής, ανέφερε το Sputnik.

Το υπερηχητικό σκάφος αναφέρθηκε ότι διαχωρίστηκε επιτυχώς από το όχημα εκτόξευσης, πραγματοποίησε αυτόνομη πτήση και προχώρησε σε ελιγμούς μεγάλου υψομέτρου κατά τη διάρκεια μιας πτήσης δέκα λεπτών.

Τα Waveriders είναι υπερηχητικά αεροσκάφη σχεδιασμένα να χρησιμοποιούν τα κύματα κλονισμού  που δημιουργούνται από τη δική τους πτήση ως επιφάνεια ανύψωσης για να βελτιώσουν την αναλογία ανύψωσης προς οπισθέλκουσα. Έχει ένα παραδοσιακό ή πυρηνικό ωφέλιμο φορτίο χρησιμοποιώντας την τεράστια κινητική ενέργεια που απελευθερώνεται από την πτήση τους για να καταστρέψουν τους στόχους τους παρακάμπτοντας τα υπάρχοντα ή μελλοντικά αντίμετρα.




Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail