Ούτε στην ΕΡΤ θα κάνει απολύσεις ο Μητσοτάκης! Τότε γιατί να τον ψηφίσουν οι φιλελέδες;

Θα αξιολογεί τους άχρηστους και θα τους βγάζει χρήσιμους - Oύτε στην ΕΡΤ θα κάνει απολύσεις ο Μητσοτάκης! Τότε γιατί να τον ψηφίσουν οι φιλελέδες; Ούτε στο ευρύτερο Δημόσιο, αλλά ούτε και στην ΕΡΤ. Δηλαδή θα διατηρήσει τους υπάρχοντες κηφήνες και θα προσλάβει και γαλάζιους για να του περνάνε την προπαγάνδα. Πάπαλα. 


Αυτό το κράτος δεν έχει σωτηρία. Αντε γεια. Σύμφωνα με την σχετική είδηση με το διοικητικό συμβούλιο της «Ένωσης Εργαζομένων ΕΡΤ», συναντήθηκε την Τρίτη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, όπου και ενημερώθηκε για την πορεία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, οι εργαζόμενοι του μετέφεραν την έντονη ανησυχία που υπάρχει σε αρκετούς εργαζομένους, λόγω και του γεγονότος ότι η σημερινή κυβέρνηση, όπως του είπαν, έχει επιλέξει να στελεχώσει την ΕΡΤ με έκτακτους συνεργάτες παροπλίζοντας το μόνιμο προσωπικό!!!!!

(Ακόμη και ο Σύριζα ανακάλυψε πόσο άχρηστοι είναι!)

Από την πλευρά του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εξήγησε ότι αμέσως μόλις αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας η Νέα Δημοκρατία, κεντρικός και αδιαπραγμάτευτος στόχος του είναι η ΕΡΤ να γίνει ένα πραγματικά δημόσιο και ακηδεμόνευτο μέσο μαζικής ενημέρωσης. Δηλαδή, με πλήρη αμεροληψία στην ενημέρωση, με νέες εκπομπές πολιτισμού και ψυχαγωγίας και με έμφαση στα σύγχρονα μέσα επικοινωνίας.

(Δηλαδή πίτσες μπλε!)

Στο πλαίσιο αυτό, επανέλαβε τη δέσμευσή του ότι, όπως και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, έτσι και στην ΕΡΤ, δεν θα γίνουν απολύσεις, αλλά θα υπάρξει πλήρης διαφάνεια, αξιολόγηση και αξιοκρατία στην αξιοποίηση των εργαζομένων.

(Θα αξιολογεί τους άχρηστους και θα τους βγάζει χρήσιμους)

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, επεσήμανε πως πρόθεση της επόμενης κυβέρνησης είναι η ΕΡΤ να λειτουργήσει με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια, και ότι βάσει των αποτελεσμάτων που θα έχει ύστερα από τους πρώτους μήνες της νέας πορείας της, θα επαναξιολογηθεί και το μηνιαίο τέλος που καταβάλλουν σήμερα οι πολίτες, το οποίο χαρακτήρισε υπερβολικό για όσα παρέχει σήμερα η ΕΡΤ.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...