Τέτοιες ευκαιρίες δεν πάνε χαμένες - Οι γερόλυκοι των MiG τους έπιασαν στον ύπνο και τους λιάνισαν κανονικά

Freepen.gr - Η Συριακή Πολεμική Αεροπορία επιτέθηκε την Τρίτη σε ένα μεγάλο κονβόι του Ισλαμικού Κράτους στο νότο της επαρχίας της Σουέιντα εξολοθρεύοντας περισσότερους από 70 τρομοκράρες, ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων SANA.

Οι πιλότοι κατέστρεψαν στρατιωτικό εξοπλισμό και οχήματα και διάφορα φορτηγά με όπλα και πυρομαχικά. Η επίθεση πραγματοποιήθηκε εναντίον στόχων των τρομοκρατών στο Qabr al-Sheikh στη έρημο της Συρίας από όπου επιτίθενται στους οικισμούς των πολιτών.

Παράλληλα οι ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις σφυροκόπησαν επί οκτώ ώρες τις θέσεις του ISIS στην ανατολική ύπαιθρο της επαρχίας και συγκεκριμένα τις θέσεις του γύρω από τις περιοχές Κάρα και Αλ Σαφά.

Αυτές οι περιοχές θεωρούνται τα τελευταία οχυρά του Ισλαμικού Κράτους στην ανατολική ύπαιθρο της Σουέιντα και αν απελευθερωθούν, τότε οι τζιχαντιστέ δε θα είναι σε θέση να κρατήσουν τα υπόλοιπα εδάφη τους.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail