Έξαλλοι στη Μόσχα με την Kontranews και τα σενάρια επεισοδίων στη ΔΕΘ: «Τέτοιες ηλίθιες επιθέσεις στη Ρωσία είναι ντροπή για την ελληνική δημοσιογραφία»

Freepen.gr - Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών διέψευσε την Τετάρτη ρεπορτάζ της ελληνικής εφημερίδας Kontra News ότι η Μόσχα φέρεται πως ετοιμάζει «ταραχές» στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια της διεθνούς έκθεσης το Σεπτέμβριο. 

Τον Ιούλιο, η εφημερίδα δημοσίευσε ένα άρθρο που σημείνε πως οι ταραχές προετοιμάζονται από εθνικιστές και «δυνάμεις που συνδέονται με τη Μόσχα». Σύμφωνα με το δημοσίευμα, σχεδιάζονται «επεισόδια»  κατά τις επισκέψεις στην έκθεση του Ελληνα πρωθυπουργού, αρχηγών κρατών της Βαλκανικής και του αντιπροέδρου των ΗΠΑ.

«Δεν υπάρχει ούτε μια λέξη αλήθειας στο άρθρο», δήλωσε το ρωσικό υπουργείο σε σχόλιο σχετικά με τους ισχυρισμούς της Μόσχας, προσθέτοντας ότι "η Ρωσία ποτέ δεν παραβίασε την κυριαρχία, τη δημόσια τάξη ή την κρατική ασφάλεια της Ελλάδας". 

«Τέτοιες εχθρικές και ηλίθιες επιθέσεις στη Ρωσία είναι ντροπή για την ελληνική δημοσιογραφία και φαίνονται παράλογες ενάντια στη ζέση και το σεβασμό μας προς την Αθήνα ως ισότιμο εταίρο» αναφέρει η δήλωση.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail