Ο συριακός στρατός στέλνει μεγάλες ενισχύσεις προς Ιντλίμπ. Στόχος η απελευθέρωση όλης της συνοριογραμμής με Τουρκία στο ύψος του Iskenderun

Οι πηγές του μετώπου επιβεβαίωσαν την άφιξη περισσότερων από εκατό τανκ και άλλων στρατιωτικών μηχανισμών στους άξονες του Idleb, στη μεγαλύτερη στρατιωτική κινητοποίηση του συριακού στρατού για την απελευθέρωση της βόρειας περιοχής της Συρίας.

Οι πηγές ανέφεραν ότι οι στρατιωτικές δυνάμεις του Συριακού Αραβικού Στρατού θα ξεκινήσουν στρατιωτική επιχείρηση στο βόρειο τμήμα της Συρίας, παρόμοια με τη διαδικασία του νότου, με σκοπό την απελευθέρωση της επαρχίας Idleb και ολόκληρης της συνοριογραμμής που βρίσκεται δίπλα στο Iskenderun η οποία κατέχεται από τρομοκρατικές ομάδες.

Οι πηγές ανέφεραν ότι ο συριακός στρατός έχει φέρει ενισχύσεις πολλών βαρέων όπλων, συμπεριλαμβανομένων συστημάτων πολλαπλής εκτόξευσης ρουκετών -πυραύλων Tos-A1 καθώς και εξελιγμένων μοντέρνων όπλων και των ρωσικών τανκ T-90, εκτός από τους αναβαθμισμένους πυραύλους D-Kornet με βεληνεκές 10 χλμ., που αναπτύχθηκαν πρόσφατα στη βόρεια επαρχία της Λατάκια.

Σ΄έμψυχο δυναμικό σύμφωνα με πηγές η συνολική δύναμη του συριακού στρατού που θ΄αντιπαραταχθεί στους τρομοκράτες αναμένεται να μην είναι μικρότερη από 25.000 άνδρες.

Από: dimpenews.com
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail