Όλες οι εγγυήτριες δυνάμεις έχουν συμφωνήσει για την επικείμενη στρατιωτική λύση στο Idlib

Τα στρατιωτικά συριακά στίφη που κατευθύνονται προς την επαρχία του Idlib συνεχίζουν να προετοιμάζονται για τη μεγάλη μάχη που θα ξεκινήσει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
Πηγή από το μέτωπο επιβεβαίωσε ότι οι μονάδες του στρατού έχουν ήδη λάβει θέσεις μάχης στα διοικητική όρια της επίμαχης επαρχίας και είναι πλήρως εξοπλισμένες ενώ αναμένουν τις τελικές διαταγές για να καθαρίσουν την επαρχία.

Η καθυστέρηση για να ξεκινήσει η επιχείρηση οφείλεται στο γεγονός ότι δίνεται ένας τελευταίος χρόνος στο ρόλο της εθνικής συμφιλίωσης ώστε να εξασφαλιστούν πόλεις και χωριά κατά συναίνεση. Σε περίπτωση άρνησης θα μιλήσει η στρατιωτικής επιλογή.

Η στρατιωτική λύση άλλωστε έχει συμφωνηθεί από όλες τις εγγυήτριες δυνάμεις- κράτη ενώ αναφορικά με την τουρκική στάση πηγή επιβεβαίωσε ότι το τουρκικό καθεστώς τηρεί μια άκαμπτη στάση μόνο σε επίπεδο δηλώσεων αλλά στην πράξη ουσιαστικά κι αυτό επιζητεί να αρχίσουν οι εχθροπραξίες και να εξολοθρευθούν οι τρομοκράτες για να μην εισέλθουν στο έδαφός τoυ στο τελικό στάδιο κατάρρευσης των γραμμών τους.

Αναδημοσίευση από: dimpenews.com
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.