Με τουρκικά ferry boats έρχεται η αναγνώριση της Κριμαίας ως ρωσικής επαρχίας από την Αγκυρα

© Sputnik / Vitali Timkiv
Freepen.gr - Ο διευθύνων σύμβουλος των λιμανιών της Κριμαίας Θάλασσας Αλεξέι Βόλκοφ δήλωσε στο πρακτορείο Sputnik την Πέμπτη ότι η εταιρεία αναμένει να ξεκινήσει η θαλάσσια σύνδεση της χερσονήσου με λιμάνια της Τουρκίας στον Εύξεινο Πόντο από το φθινόπωρο.

"Οι διαπραγματεύσεις με το μεταφορέα έχουν πραγματοποιηθεί και οι λιμένες που θα αποτελέσουν μέρος της μελλοντικής γραμμής θα ανακοινωθούν αργότερα", δήλωσε ο Βόλκοφ.

Η εισαγωγή των δρομολογίων των πορθμείων θα είναι η δεύτερη σημαντική εγκατάσταση των συνδέσεων μεταφορών μεταξύ της χερσονήσου και του υπόλοιπου κόσμου που θα έχουν πραγματοποιηθεί φέτος. Το Μάιο εγκαινιάστηκε από τον Πούτιν η γέφυρα στα στενά του Κερτς που συνδέει τη χερσόνησο με τη Ρωσία καθιστώντας τον πρώτο άμεσο οδικό σύνδεσμο μεταξύ της περιοχής και της ηπειρωτικής χώραςς.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail