Η κατάληψη των μεταναστών στην εθνική οδό ήταν απλά άσκηση ετοιμότητας

Η σημερινή διαμαρτυρία μεταναστών στην εθνική οδό ήταν απλά άσκηση ετοιμότητας. Είναι γνωστό ότι οι μετανάστες αυτοί έφυγαν από τα ΚΥΤ για να κλείσουν τους δρόμους ώστε να διαμαρτυρηθούν για τις συνθήκες λέει διαβίωσης στα κέντρα.

Ραχήλ Μακρή

Όμως όλοι γνωρίζουμε ότι στα κέντρα αυτά υπάρχουν ΜΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και άλλων οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής «αριστεράς», ότι τα κονδύλια για σίτιση και στέγαση που εκταμιεύονται από παντού είναι εκατομμύρια ευρώ και οι μετανάστες είναι υπό τον έλεγχο αυτών.

Το ζήτημα είναι πως γίνεται να διαμαρτύρονται για συνθήκες στα ΚΥΤ μιας αριστερής κυβέρνησης ανθρωπιστών που ξοδεύει εκατομμύρια και αν ήταν αυθόρμητη ή καθοδηγούμενη γι αυτό και υπήρχε απουσία αστυνομικών δυνάμεων με αποτέλεσμα όπως είδαμε στα βίντεο μετανάστες να επιτίθενται σε οδηγούς με καδρόνια.

Διαμαρτυρία για συνθήκες και να επιτίθεσαι σε πολίτες μιας χώρας στην οποία υπάρχεις και μένεις παράνομα δεν έχει προηγούμενο αποτελεί όμως μια ωραία άσκηση όταν έρθει η ώρα για να ξεσηκώσουμε τους μετανάστες με την βοήθεια των συντρόφων μας και να κηρύξουμε την χώρα σε έκτακτη ανάγκη.

Σχέδια που επεξεργάζονται εδώ και καιρό από το καθεστώς όπως ομολόγησε ο Μουζάλας και μα είστε βέβαιοι ότι θα υλοποιήσουν.

Όσοι πιστεύετε ότι αυτοί οι τύποι θα φύγουν έτσι απλά με εκλογές είστε γελασμένοι. Όσο έκανε και ο Πινοσέτ

* Η Ραχήλ Μακρή είναι Οικονομολόγος (MSc in Banking) , πρώην βουλευτής κι επικεφαλής του Μετώπου Νίκης
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...