Στρατιωτικό Άγημα στη Γιορτή της Προβατίνας στην Σκουληκαριά κι οι στρατεύσιμοι να ξεροσταλιάζουν χωρίς νερό και φαγητό;

Η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς. Καταντάει μια απίστευτη ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΑ. Μια ΦΑΡΣΑ που ταλαιπωρεί όμως τους φαντάρους, Προσβάλλει τόσο αυτούς όσο και τον εργαζόμενο λαό μας.
Είναι χαρακτηριστικό ότι κάθε ιερέας και δήμαρχος που θέλει να προβληθεί, ζητά την συνδρομή του Στρατού.

Αναδημοσίευση αποσπάσματος από: diktiospartakos.blogspot.com

Και φυσικά οι Διοικητές πρόθυμα απαντούν σε κάθε αίτημα.
Έτσι, πρόσφατα ο Διοικητής του ΚΕΝ Άρτας έστειλε Στρατιωτικό Άγημα στην Γιορτή της Προβατίνας στο ορεινό χωριό της Σκουληκαριάς.

Η ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΑ πάει χέρι χέρι με την ΠΡΟΣΒΟΛΗ και τη συμπεριφορά του Διοικητή που παρασύρθηκε από τη γιορτή των κτηνοτρόφων και φέρθηκε στους φαντάρους με ανάλογο τρόπο!
Όταν οι διψασμένοι και ταλαιπωρημένοι φαντάροι ζήτησαν λίγο νερό να ξεδιψάσουν, ο Διοικητής έκρινε σκόπιμο να τους Προσβάλει ΔΗΜΟΣΙΑ, όταν καταμεσής του Εορτασμού φώναξε επιδεικτικά το Λογαχό "έλα πάρ' τους..." . Για να τους ποτίσει;

Φυσικά, ο Διοικητής δεν είχε φροντίσει ούτε και για την σίτιση των στρατιωτών, οι οποίοι όταν επέστρεψαν στο στρατόπεδο ενημερώθηκαν ότι δεν υπάρχει φαγητό για αυτούς!
Τα παράπονα των φαντάρων για το διοικητή είναι πολύ μεγάλα.

Και πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά αφού η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ του Διοικητή συνδυάζεται με την αγωνία του να σχίσει τους στρατιώτες για να προβάλει τον Στρατό και τη διοίκηση του.
Δείτε: το ΚΕΝ Άρτας έφτασε να δώσει άγημα για τη Γιορτή της Προβατίνας, όταν ο Διοικητής ξέρει ότι οι υπηρεσίες δεν βγαίνουν με τίποτε.

Οι φαντάροι είναι ελάχιστοι και δεν αντιστοιχούν ούτε στις υπηρεσίες.
Οι φαντάροι έχουν συνεχώς ΕΜΠΛΟΚΗ και πλέον είναι Εσώκλειστοι για 15 μέρες.
Στις εκκλήσεις των φαντάρων και των στελεχών να μειωθούν οι υπηρεσίες ο Διοικητής απαντά μονότονα:
"πολύ χαϊδεμένους τους έχουμε...".

Όμως ο Διοικητής φέρεται σε όλους τους φαντάρους με αυτόν τον σκληρό τρόπο που στο μυαλό μας φέρνει μνήμες άλλων εποχών;

ΟΧΙ.....

Είναι γνωστό ότι το ΚΕΝ Άρτας είχε κλείσει και άνοιξε ξανά μετά από την προσπάθεια των τοπικών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για να βολέψουν την κομματική τους πελατεία και τα τοπικά οικονομικά συμφέροντα.

Άρα χτυπά συχνά το τηλέφωνο για να βολευτούν τα βύσματα των βουλευτών, των δημάρχων, των παπάδων και των επιχειρηματιών.
Χαρακτηριστικό είναι το επεισόδιο όπου ραγισμένη τουαλέτα στο Διοικητήριο -για το οποίο είχε ενημερωθεί ο Διοικητής- έσπασε τραυματίζοντας τον στρατιώτη που έκανε χρήση της και ο οποίος χρεώθηκε και την ευθύνη για τον τραυματισμό αλλά και για τη βλάβη!
Εμείς ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την άμεση παρέμβαση του ΓΕΣ.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...