Δωρεάν σάντουιτς με ψάρι, βενζίνη, ορχιδέες και διαμονή για όσους αλλάζουν δολάρια με τουρκικές λίρες

Samueles /pixabay
Freepen.gr - Τα αγαπημένα σάντουιτς ψαριών της Κωνσταντινούπολης, ένα δημοφιλές φαγητό στο δρόμο στην πόλη του Βοσπόρου, προσφέρονται δωρεάν στους Τούρκους αρκεί να έχουν λάβει σοβαρά υπόψη την προτροπή Ερντογάν να ανταλλάξουν δολάρια ΗΠΑ με τουρκικές λίρες μεταδίδει το πρακτορείο  reuters.com.

Αυτή είναι μια από τις πολλές προσφορές σε όλη την Τουρκία που υποστηρίζουν την έκκληση του Ερντογάν δίνοντας οτιδήποτε από ορχιδέες, βενζίνη ή διαμονή τριών ημερών για όσους δείχνουν αποδείξεις για την ανταλλαγή δολαρίων με τουρκικές λίρες.

Εάν οι πελάτες μπορούν να αποδείξουν ότι αντάλλαξαν $ 100 δολάρια σε τουρκικές λίρες, ο Adnan Celiker, ένας εστιάτορας της Κωνσταντινούπολης, θα παραδώσει δωρεάν σάντουιτς ψαριού.

"Στόχος μας είναι να ακουστεί η φωνή μας και να δείξουμε την αντίδρασή μας", δήλωσε ο Celiker, ο οποίος διαχειρίζεται ένα παραθαλάσσιο εστιατόριο στην ανατολική πλευρά της Κωνσταντινούπολης, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το γεύμα τους δίπλα σε ένα κοντινό σκάφος.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail