Μετανάστες που ήρθαν παράνομα στη χώρα κατέλαβαν την Εθνική Αθηνών-Λαμίας - Κρατούσαν ξύλα κι επιτέθηκαν σε αυτοκίνητα

Freeepen.gr - Μετανάστες, που ήρθαν παράνομα στην Ελλάδα, από το Κέντρο Φιλοξενίας της Μαλακάσας διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες κράτησής τους, μπήκαν στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας,  διακόπτοντας την κυκλοφορία και καταλαμβάνοντας το οδόστρωμα.

Η κυκλοφορία διακόπηκε τόσο στην εθνική οδό όσο και στον παράδρομο, καθώς περίπου 100 άτομα έκαναν κατάληψη στο οδόστρωμα.

Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, οδηγοί που πέρασαν από το σημείο και βρέθηκαν εγκλωβισμένοι εκεί, καταγγέλλουν πως κάποιοι από τους μετανάστες κρατούσαν ξύλα και έκαναν επίθεση στα αυτοκίνητα, προκαλώντας τρόμο και δρώντας ουσιαστικά ανεξέλεγκτοι, καθώς από την Αστυνομία έλεγαν ότι δεν είχαν οδηγίες για το τι να κάνουν (δείτε το δεύτερο βίντεο).

Και φυσικά τίθενται μια σειρά ερωτημάτων:

- Πού θα πάει αυτή η κατάσταση; Γιατί δεν επαναπατρίζονται όλοι αυτοί οι άνθρωποι;
- Υπάρχει κάποιος έλεγχος στις δομές που μένουν; Ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων μπορεί να βγαίνει όποτε θέλει και να πηγαίνει όπου θέλει;




Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail