Αούτ, ο ορθόξοδος Αιθίοπας ιερέας που προσεύχεται κάθε μέρα μπροστά σε ένα μικρό εικονοστάσι της Παναγιάς πάνω στο δρόμο

Αυτός είναι ο Αout... Τον είδα μια τον είδα δύο... Πότε μόνος, πότε με 4-5 άλλους... Σιγά μη και δε σταματουσα. Καλημέρα... Τι κάνετε εδώ? Φοβήθηκε... Ζήτησα συγγνώμη... Πιάσαμε κουβέντα.

Ο Αout λοιπόν είναι ιερέας Ορθόδοξος Αιθιοπας μετανάστης εγκλωβισμένος παρανόμως σε ένα κέντρο "φιλοξενίας" στο νησί, λιγο έξω απο το Βαθύ. Παρόλα αυτά όμως παραμένει ένας πιστός Ορθόδοξος ιερέας... Προσεύχεται κάθε μέρα και ελπίζει... Μπροστά σε ένα μικρό εικονοστάσι της Παναγιάς στις στροφές προς τη Βλαμαρη... Καλή Παναγιά Aout!!! Καλή Παναγιά σε όλες και όλους μας!!!

ΥΓ. Αυτό που κρατά είναι η Βίβλος στα αρχαία αιθιοπικα. Η εκκλησιαστική γλώσσα που χρησιμοποιεί Η Αιθιοπικη Ορθόδοξη Εκκλησία.

ΥΓ2. Ρόλο διερμηνέα στα φτωχά αγγλικά μου ανέλαβε η κόρη μου Ελευθερία Ελευθερία Αρβανίτη



Το ερώτημα που τίθεται είναι γιατί δεν προσεγγίζει η Ορθόδοξη Εκκλησία τον πατέρα Αούτ καθώς υπάρχει μεγάλη ανάγκη για ιερείς στην Αφρική όπου συντελείται σημαντικό ιεραποστολικό έργο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail