Το είχαμε προβλέψει - Χωρίς ρεύμα από τα ξημερώματα η Υδρα

Reissaamme / pixabay
Freepen.gr - Σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση και στην υδροδότηση της Ύδρας σημειώνονται από τις 3 τα ξημερώματα, καθώς προκλήθηκε μπλακ άουτ στο νησί από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. 

Ωστόσο αυτό είχε επίπτωση και στην υδροδότητση αφού δε λειτουργούν τα αντλιοστάσια κι αναζητούνται λύσεις μέσω υδροφόρων πλοίων.

Την πιο κρίσιμη στιγμή, μέσα στο καλοκαίρι, ένας δημοφιλής προορισμός μένει δίχως ηλεκτρικό και νερό. Αυτά είναι τα επακόλουθα της πολιτικής του "κόψε" εκεί που δεν πρέπει και όχι εκεί που επιβάλλεται για να μην έχουμε αντιδράσεις. Και είχαμε προβλέψει μετά το μπλακ άουτ της Αθήνας πως έπεται συνέχεια εξαιτίας αυτής της πολιτικής, της οποίας τις συνέπειες πληρώνουμε ακριβότερα.

Τεχνικοί εργάζονται για την επίλυση του προβλήματος που φέρεται να οφείλεται στο δίκτυο διανομής αλλά ο χρόνος αποκατάστασης της βλάβης είναι άγνωστος.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail