Το κουτόχορτο ως μέσο καταπολέμησης της ανεργίας

blickpixel / pixabay
Τι είναι τούτοι εδώ; Δε σ' αφήνουν να αγιάσεις. Πανηγυρίζουν τη μείωση της ανεργίας σε επίπεδα όπως λένε του Σεπτέμβριου του 2011 , ενω όπως λένε "ειδικά την περίοδο της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, η ανεργία έχει μειωθεί κατά περίπου 7 ποσοστιαίες μονάδες."

του Μιχάλη Χαιρετάκη

¨Εχω ξαναγράψει για την κοροϊδία των στατιστικών, αυτών που βγάζουν χορτασμένο το νηστικό, επειδή ο γείτονάς του καταβρόχθισε ενα ολόκληρο κοτόπουλο.

εδώ
http://www.freepen.gr/2018/01/blog-post_936.html
και εδώ

http://www.freepen.gr/2018/01/blog-post_509.html

Εδώ μάλιστα είχα γράψει την προσωπική μου ιστορία

http://www.freepen.gr/2017/11/400000.html

Επειδή όμως δε θέλω να σας κουράζω ούτε να αφήσω να σας δουλεύουν ψιλό γαζί, ορίστε οι επίσημοι αριθμοί για τους ανέργους που δίνει ο ΟΑΕΔ για Σεπτέμβριο 2011, Μάιο 2014 και Μάιο 2018

Τι δείχνουν τα νούμερα;

1. Ότι τα ποσοστά ανεργίας είναι νούμερα μαγικά που δε βασίζονται στον πραγματικό αριθμό των ανέργων όπως τον δίνει ο ΟΑΕΔ

2. Ότι οι μακροχρόνια άνεργοι αυξάνονται συνεχώς και το Μάιο του 2018 φτάνουν κοντά στις 500.000 άτομα. Τραγικά μεγάλος ο αριθμός. (Μόνο ηλίθιος θα πανηγύριζε γι αυτό)

3. Ότι αν και σχεδόν κάθε σπίτι έχει και απο έναν μετανάστη, ο αριθμός των ανέργων δεν μειώθηκε ουσιαστικά.

Να μην πω βέβαια για τις δουλειές των 100, 200, 300 ευρώ, για τη δωρεάν "δοκιμαστική εργασία" που προσμετρώνται ως "εργασία" και μόνο εργα σία δεν είναι και όλα τα καλά του εργασιακού μεσαίωνα που ζούν οι έλληνες εργαζόμενοι.

Ακολουθούν οι πίνακες του ΟΑΕΔ:

Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.