Είδαν πως δε συμφέρει να τα καίνει - Τούρκοι χωρικοί προσεύχονται στον αλλάχ να πέσει το δολάριο!

Freepen.gr - Οι Τούρκοι κατάλαβαν ότι δεν τους συμφέρει να καίνε τα δολάρια ΗΠΑ, εστώ και της αξίας του ενός οπότε πλέον άλλαξαν τρόπο αντίστασης σύμφωνα με ρεπορτάζ της Τζουμχουριέτ.

Οι άνθρωποι που ζουν σε ένα χωριό της περιφέρειας Silifke του Mersin συγκεντρώθηκαν την Τετάρτη για να προσευχηθούν στον αλλάχ ενάντια στην άνοδο του δολαρίου. Ζήτησαν από τον αλλάχ να καταστρέψει τους εχθρούς της Τουρκίας και να μειώσει την αξία του δολαρίου έναντι της τουρκικής λίρας.

Ο Ersin Akdoğan, ένας από τους συμμετέχοντες στην προσευχής, δήλωσε: "Συνηθίζαμε να προσευχόμαστε για βροχή. Σήμερα προσευχηθήκαμε ενάντια του δολαρίου. Αν θέλει ο αλλάχ, η Τουρκική Δημοκρατία θα κερδίσει αυτόν τον οικονομικό πόλεμο. Αυτός είναι ένας πόλεμος της ανεξαρτησίας".
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail