Καλύτερα να απαγόρευε τον μπακλαβά - Ο Ερντογάν επιβάλλει κυρώσεις (που δεν υπάρχουν) στις ΗΠΑ

 ΑΑ Photo
Freepen.gr - Μιλώντας στο συνέδριο του γυναικείου τομέα του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (Κόμμα ΑΚΕ), ο Ερντογάν άσκησε κριτική στην πρόσφατη απόφαση δέσμευσης των περιουσιακών στοιχείων του υπουργού Δικαιοσύνης Αμπντουλχάμιτ Γκιουλ και του υπουργού Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σόυλου στις ΗΠΑ σχετικά με την υπόθεση κράτησης του Αμερικανού πάστορα Μπράνσον που κατηγορείται για κατασκοπεία και διασυνδέσεις με το δίκτυο Γκιουλέν.

"Η απόφαση να παγώσουν τα περιουσιακά στοιχεία των υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών στις ΗΠΑ είναι παράλογη και η Τουρκία θα παγώσει επίσης όλα τα περιουσιακά στοιχεία των αμερικανών υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών, αν υπάρχουν, η Τουρκία δεν μπορεί να πειθαρχηθεί με τέτοιες ενέργειες", δήλωσε ο Ερντογάν.

Ο πρόεδρος καλεί επίσης τον αμερικανικό ομόλογό του Trump να «σταματήσει αυτό το παιχνίδι».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail