Καμαρώστε τους Τούρκους - Βάζουν φωτιές στα δάση τους για να κάψουν ζωντανούς λίγους αντάρτες που δεν μπορούν να νικήσουν

Freepen.gr - Οι Τούρκοι δεν πρόκειται να αλλάξουν ποτέ. Και όταν δεν μπορούν να νικήσουν κατά πρόσωπο, δηλαδή ποτέ, μετέρχονται άλλων μεθόδων. Για άλλη μια φορά Τούρκοι στρατιώτες πυρπόλησαν τα δάση γύρω από την κουρδική περιοχή Τσελέ (Τσουκούρτσα / Χακκάρι) για να περιορίσουν τις κινήσεις των ανταρτών του PKK.

Πιθανότατα επιδιώκουν να τους κάψουν ζωντανούς μαζί με μια γη που δεν τους ανήκει αλλά την έκλεψαν εξισλαμίζοντας τους γηγενείς και διώκοντας όσους δε λύγισαν.

Όπως σημειώνουν Κούρδοι ακτιβιστές, οι τουρκικές στρατιωτικές αρχές δεν επέτρεψαν ούτε στους Κούρδους κατοίκους της περιοχής να πάνε να σβήσουν οι ίδιοι τις φωτιές.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail