Ζουν ανάμεσά τους! Τρομάζουν οι τρομοκράτες που βλέπουν ότι οι Σύριοι πράκτορες είναι "περισσότεροι" κι από τους ίδιους και βρίσκονται παντού

Freepen.gr - Το επίσημο Facebook των δυνάμεων του Τίγρη κυκλοφόρησε νέο βίντεο, την Τρίτη, από έναν κατάσκοπο του Συριακού Στρατού που παρακολουθεί μια συνάντηση των ση τζιχάντ διοικητή στο Idlib.

Σύμφωνα με τις δυνάμεις του Τίγρη, ο κατάσκοπος του Συριακού Αραβικού Στρατού ήταν παρών σε μια συνεδρίαση διοικητών που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην πόλη Abu Mariyah.

Οι ελίτ δυνάμεις ανέφεραν ότι το βίντεο ήταν από τον περασμένο χειμώνα, αλλά το κυκλοφόρησαν τώρα για να δείξουν ότι γνωρίζουν τα πάντα για τις κινήσεις των τζιχαντιστών, τις δομές και τις βάσεις τους στην επαρχία του Idlib.

Προφανώς δημιουργούν ένα κλίμα που τρομοκρατεί τους τρομοκράτες οι οποίοι διαπιστώνουν πως οι πράκτορες του Συριακού Στρατού είναι πολλοί και βρίσκονται παντού.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail