Ως γερμανική αποικία τρώμε από ΗΠΑ, Ρωσία και πληρώνουμε τους "επισκέπτες"

Δασμούς στις εισαγωγές σωλήνων από την Ελλάδα στην τεράστια αγορά των ΗΠΑ επιβάλλει ο Τραμπ, στα πλαίσια του εμπορικού πολέμου που έχει ανοίξει με την ΕΕ. Η Ελλάδα πληρώνει για μία ακόμη φορά την γερμανική πολιτική, δεν πιστεύω να νομίζει κάποιος ότι η ΕΕ δεν είναι γερμανικών συμφερόντων, και για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι η ΕΕ είναι περισσότερο βαρίδι και τροχοπέδη παρά χώρος ανάπτυξης.


Να θυμίσω επίσης την χασούρα που είχαν οι Έλληνες παραγωγοί όταν η ΕΕ αποφάσισε να τιμωρήσει την Ρωσία.

Να προσθέσω όλα όσα έχουμε αναγκαστεί να πληρώσουμε για τους λαθροτέτοιους, επειδή ενσωματώνουμε ένα σωρό ηλίθιες οδηγίες της ΕΕ. Και ένα σωρό ακόμη δαπάνες και ένας τραγικός έλεγχος εσόδων των επιχειρήσεων της χώρας, που δεν θα υπήρχαν αν δεν ήμασταν υπόχρεοι σε αυτό το γερμανοφασιστικό μόρφωμα της ΕΕ.

Και μην μου πει κάποιος για τις επιδοτήσεις, τα πεταμένα λεφτά σε γελοιότητες, που απλά χρησιμοποιήθηκαν για να αγοραστούν ένα σωρό αχρηστίλες από το εξωτερικό. Ουσιαστικά δηλαδή τους τα επιστρέψαμε αγοράζοντας προϊόντα τους..

Συγγνώμη, αλλά έτσι δεν πρόκειται ποτέ να αναπτυχθούμε ως χώρα. Θα είμαστε πάντα η αποικία της κάθε Μέρκελ σε μία νεοαποικιοκρατική ΕΕ, που είχε την φαεινή ιδέα να μεταφέρει τις αποικίες της εντός του εδάφους της.

Η ανάπτυξη της οικονομίας θέλει εθνική ανεξαρτησία. Και ξεχωριστές εμπορικές συμφωνίες για κάθε χώρα, όπως κάνουν όλες οι υπόλοιπες χώρες του πλανήτη και αναπτύσσονται με την ταχύτητα του φωτός, εκτός από τις χώρες της ΕΕ.

*Διδάκτωρ Διδακτικής Γλωσσών και Πολιτισμών του Πανεπιστημίου Paris III - Sorbonne Nouvelle 

photo: yandso1 / pixabay
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail