Δε σέβονται ούτε τους νεκρούς: Αλλάζει ο αριθμός ημέρα με την ημέρα

Δέκα ημέρες από την εθνική τραγωδία στο Μάτι και οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν είναι σε θέση να δώσουν τον αριθμό των νεκρών και των αγνοούμενων. Κάθε ημέρα που περνά, κάθε ανακοίνωση που βγαίνει από το Πυροσβεστικό Σώμα και δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερη σύγχυση.

Από: tanea.gr

Ας δούμε τις τρεις τελευταίες ανακοινώσεις για να καταλάβουμε το μπάχαλο.

30 Ιουλίου

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, ο αριθμός των ταυτοποιημένων νεκρών ανέρχεται στους 70.
Σε αυτούς προστίθεται ο αριθμός τεσσάρων ατόμων οι οποίοι κατέληξαν νοσηλευόμενοι σε νοσοκομεία της Αττικής.
Επιπλέον, ένας άνδρας ανασύρθηκε σήμερα νεκρός από πνιγμό στη θαλάσσια περιοχή Κόκκινο Λιμανάκι της Ραφήνας. Όμως, τα στοιχεία του δεν έχουν εξακριβωθεί.
Οι αγνοούμενοι, υπολογιζόμενοι με βάση την υποβολή επισήμων δηλώσεων από τα οικεία τους πρόσωπα, ανέρχονται σε 14 άτομα.

Δηλαδή έχουμε 75 νεκρούς και 14 αγνοούμενους (σύνολο 89 άτομα)

31 Ιουλίου

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, ο αριθμός των ταυτοποιημένων νεκρών ανέρχεται στους 76.
Σε αυτούς προστίθεται ο αριθμός τεσσάρων ατόμων οι οποίοι κατέληξαν νοσηλευόμενοι σε νοσοκομεία της Αττικής.
Οι αγνοούμενοι, υπολογιζόμενοι με βάση την υποβολή επισήμων δηλώσεων από τα οικεία τους πρόσωπα, ανέρχονται σε οκτώ άτομα.

Εχουμε δηλαδή 80 νεκρούς και 8 αγνοούμενους (σύνολος (88 άτομα)

1 Αυγούστου


Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, ο αριθμός των ταυτοποιημένων νεκρών ανέρχεται στους 81.
Σε αυτούς προστίθεται ο αριθμός τεσσάρων ατόμων οι οποίοι κατέληξαν νοσηλευόμενοι σε νοσοκομεία της Αττικής.
Ένα άτομο υπολογίζεται ως αγνοούμενο με βάση την υποβολή επισήμων δηλώσεων από οικεία του πρόσωπα.

Εχουμε δηλαδή 85 νεκρούς και έναν αγνοούμενο (σύνολο 86 άτομα).

Πώς μπορεί να συμβαίνει αυτό; Πώς μέσα σε τρεις μέρες οι νεκροί και αγνοούμενοι από 89 άτομα έπεσαν σε 88 και την Τετάρτη σε 86;
Κάποιος δεν πρέπει να εξηγήσει γιατί δημιουργήθηκε αυτό το απίστευτο μπάχαλο, αυτή η ασέβεια στους νεκρούς και τους συγγενείς τους;
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...