Πήγαν για μαλλί και βγήκαν...ξαπλωμένοι! Η αποστολή των "κομάντος" της Αλ Κάιντα κατέληξε σε μπατιρντί!

Freepen.gr - Οι ειδικές δυνάμεις [!] του Hay'at Tahrir Al-Sham ξεκίνησαν μια αιφνιδιαστική επίθεση χθες το βράδυ στοχεύοντας στις θέσεις του Συριακού Αραβικού Στρατού (SAA) στο νοτιοανατολικό Idlib.

Η Hay'at Tahrir Al-Sham ξεκίνησε την επίθεσή του περνώντας πίσω από τις θέσεις του Συριακού Στρατού στην εγκαταλελειμμένη αεροπορική βάση, η οποία βρίσκεται νότια του Tal Toukan.

Η τζιχαντιστική ομάδα προσπάθησε να ξεκινήσει μια hit and run (χτυπώ και φεύγω) μέχρι που εντοπίστηκε από τους ανιχνευτές του Συριακού Αραβικού Στρατού κοντά στην εγκαταλελειμμένη αεροπορική βάση στο νοτιοανατολικό Idlib.

Σύμφωνα με μια στρατιωτική πηγή του almasdarnews στη Χάμα, οι δυνάμεις του Τιγρών εξάλειψαν ολόκληρη την ομάδα των τρομοκρατών, που απαρτιζόταν από τουλάχιστον επτά άτομα. Εκτός της εξολόθρευσης της ομάδας, ο Στρατός πέτυχε να κατασχέσει και ολόκληρο τον εξοπλισμό της.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail