Προειδοποίηση κινδύνου από την Fitch για τις τουρκικές τράπεζες

Η Fitch αναφέρει πως η αρνητική προοπτική των τουρκικών τραπεζών εμπεριέχει πολλά ρίσκα και ανακοίνωσε πως εντός του έτους αναμένει επιδείνωση στις αποδόσεις τους.

Αναδημοσίευση από: tourkikanea.gr

Ο διεθνής οίκος αξιολόγησης Fitch μετά από την υποβάθμιση των τουρκικών τραπεζών τον Ιούλιο, αναφέρει πως πολλοί είναι οι κίνδυνοι που συνεχίζουν να απειλούνε το προφίλ των τουρκικών τραπεζών.

Σύμφωνα με την είδηση από την Dünya η Fitch αναφέρει πως η απώλεια αξίας της τουρκικής λίρας, τα υψηλά επιτόκια, και η επιβράδυνση της οικονομικής ανάπτυξης, συνιστούν σημαντικούς κινδύνους για τα ενεργητικά, την απόδοση, την χρηματοδότηση και την ρευστότητα των τραπεζών.

Ο οίκος πιστωτικής αξιολόγησης Fitch τονίζει την πρόβλεψη του πως φέτος αναμένει φέτος αρνητική προοπτική για τον κλάδο και τονίζει πως για τις περισσότερρες τράπεζες θα εξακολουθεί να παραμένει αρνητική.

Η Fitch μετά από την υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Τουρκίας, στις 20 Ιουλίου υποβάθμισε και τις τουρκικές τράπεζες. Η προοπτική για μερικές τράπεζες είναι ¨αρνητική΄.

http://haber.sol.org.tr/turkiye/fitchten-bankalar-icin-risk-uyarisi-244208

30/7/2018

Σχ: Εκτίμηση μας είναι πως αυτοί οι οίκοι δημοσιεύουν ουσιαστικά δείκτες ¨υποδούλωσης στην Δύση¨. Και όλα τα άλλα είναι φούμαρα.Αν π.χ. συσφίγγεις τις σχέσεις σου με την Ρωσία, αυτόματα αυτοί δημοσιεύουν εκθέσεις για τα προβλήματα της οικονομίας σου. Αν όμως πουλήσεις τα πάντα και είσαι ένας ¨υπάκουος δούλος¨, τότε το χρέος σου αν και 180% του ΑΕΠ γίνεται βιώσιμο!
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...