Πυρηνικό σταθμό στη Θράκη, δεύτερο πλοίο εξορύξεων και διώρυγα οραματίζεται ο Ερντογάν όσο εμείς γκρεμίζουμε αυθαίρετα

Freepen.gr - Τα σχέδια του για την επόμενη μέρα της Τουρκίας παρουσίασε ο Ταγίπ Ερντογάν στην Αγκυρα την Παρασκευή. Ο Ερντογάν υπογράμμισε την ανάγκη της ανάπτυξης της εγχώριας αμυντικής βιομηχανίας αναφέροντας πως το 65% των προϊόντων της παράγονται με εγχώριους πόρους και υλικά.

Ο Ερντογάν ανακοίνωσε ακόμη τη δημιουργία ενός δεύτερου καναλιού στην Κωνσταντινούπολη ως εναλλακτική του Βοσπόρου με σκοπό την ολοκλήρωση του έργου το 2023.

Επιπλέον σημείωσε τη συνεργασία με την Κίνα και πως η Τουρκία πρόκειται να εκδώσει ομόλογα σε γουάν για πρώτη φορά.

Ο Ερντογάν ανακοίνωσε ότι εκτός του πυρηνικού σταθμού στο Ακκούγιου, προχωρά ο δεύτερος στη Σινόπη και πως σχεδιάζεται η κατασκευή ενός τρίτου στην Ανατολική Θράκη.

Όσον αφορά τα ενεργειακά κοιτάσματα της Μεσογείου ο πρόεδρος της Τουρκίας δήλωσε ότι η χώρα θα προχωρήσει σε γεωτρήσεις το επόμενο διάστημα και πως στα σχέδια βρίσκεται η αγορά και δεύτερου πλοίου γεωτρύπανου.

Στο ενδιάμεσο εμείς μπορούμε να γκρεμίζουμε αυθαίρετα που πρώτα νομιμοποιήσαμε, να προσλαμβάνουμε κόσμο στο δημόσιο και να ονειρευόμαστε πως όλα πάνε καλά.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail